El Consell Infantil Municipal és un òrgan consultiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda format per infants de 10 a 12 anys que estudiem a les escoles del municipi.

La nostra funció és aportar el punt de vista dels infants sobre els temes que ens afecten.

Les escoles que participem en aquest projecte són:

Escola Bernat de Mogoda
Escola La Florida
Escola Santa Perpètua
Escola Santiga
Col·legi Sagrada Família
Escola Tabor


   

 

Els parcs i les places...

   

La ciutat pot semblar només un conjunt d'edificis posats els uns al costat dels altres, però en el seu entramat són fonamentals els espais que es troben entre ells, en tant que són els espais que permeten el transit, el moviment i la relació entre els seus habitants.

Si aquests espais "entre-edificis" només fossin els carrers, els espais destinats a anar d'un edifici a un altre i que han estat ocupats pels cotxes i els vehicles, la ciutat seria, amb tota seguretat, un espai més pobre en relacions socials. Els parcs i les places són els pulmons verds de la ciutat tant per al paisatge com per a la vida dels ciutadans, són els espais on es pot prendre un respir, on es pot seure, descansar, jugar, passejar... i establir converses mentre la resta de la ciutat continua movent-se al seu ritme. Els parcs i les places són espais populars, en tot el sentit de la paraula, del poble, dels ciutadans, dels veïns...

Per això aquest curs, el Consell Infantil Municipal vol analitzar com són els parcs i les places de Santa Perpètua i fer propostes per aprofitar-los millor i perquè siguin espais on tots els ciutadans, des dels més petits fins als més grans, puguin gaudir.

 

 

La presentació al Ple Municipal del treball que ha fet el Consell Infantil serà el dia 27 de maig a les 17:30 h a la sala de plens de l'Ajuntament

Els nois i noies que faran de portaveus en la presentació de les propostes del Consell al Ple Municipal el dia 27 de maig, ens veiem el dia 26, de 17:15 a 18:15 hores, a la sala de plens de l'ajuntament, per preparar l'acte.

Recordeu que la propera trobada del Consell Infantil serà el dia 22 de maig a les 17:15 h al Centre Cívic El Vapor

Ja està publicada la tercera activitat.

Recordeu que la propera trobada del Consell Infantil serà el dia 24 d'abril a les 17:15 h al Centre Cívic El Vapor

Ja està publicada al web la segona activitat

Podeu consultar el calendari de totes les activitats aquí

Ja teniu penjada al web la primera activitat

Primera trobada del Consell infantil, dijous 21 de febrer a la sala gran del Centre Cívic El Vapor

Web de l'Ajuntament de Santa Perpètua
Pàgina optimitzada per a Explorer 6.0 o superior
©2014
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Tots els drets reservats
Regidoria d'educació: 93 560 01 03