El Consell Infantil Municipal és un òrgan consultiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda format per infants de 10 a 12 anys que estudiem a les escoles del municipi.

La nostra funció és aportar el punt de vista dels infants sobre els temes que ens afecten.

Les escoles que participem en aquest projecte són:

Escola Bernat de Mogoda
Escola La Florida
Escola Santa Perpètua
Escola Santiga
Col·legi Sagrada Família
Escola Tabor


   

 

La Festa Major que volem

     

Aquest curs, des del Consell d'infants volem fer una reflexió sobre la Festa Major de Santa Perpètua, com a espai de participació i de celebració de tots els veïns i veïnes.

La nostra Festa Major ens identifica, ens posa en marxa, promou noves experiències i coneixences. Aprofitant aquest potencial, volem fer noves propostes, donar noves idees que ens facin sentir la Festa com un espai propi on tots i totes hi tenim alguna cosa a dir. Els infants també.

Ens preguntarem quin és el paper de la festa com a element d'identitat col·lectiva a la nostra ciutat, com s'organitza i com es pot participar en la seva organització.

A partir d'aquí, sabent les nostres possibilitats i limitacions, podrem començar a idear propostes reals i factibles, que puguin ser portades a terme amb la nostra implicació en la festa.

 

 

Fotografies de la trobada del Consells Infantils de la província de Barcelona

8 de juny: el proper dissabte 8 de juny es farà la 4ª trobada de Consells Infantils de la província de Barcelona. 12 representants del Consell de Santa Perpètua hi anirem. La sortida és a les 8:45 h a la Rambla, davant de l'Ajuntament.

MOLT IMPORTANT: Amb motiu de la vaga del sector educatiu, hem modificat el dia de la propera trobada del consell, que serà el dia 7 de maig, a les 17:15 h, al Centre Cívic El Vapor, els/les representants de cada grup heu de dir si podeu venir a la trobada dels Consells Infantils que es farà a Barcelona el dia 8 de juny, de 9 a 18 h, aproximadament. Quan s'acosti la data concretarem l'horari, el lloc de sortida, etc.

Ja està publicada la quarta activitat: preparem la trobada dels consells infantils de la província de Barcelona que es farà el dia 8 de juny.

Dia 14 de març: Segona trobada del Consell Infantil Municipal. 17:15 h al Centre Cívic El Vapor.

Ja teniu publicada la segona activitat!

Primera trobada del Consell infantil, dijous 21 de febrer a la sala gran del Centre Cívic El Vapor

Podeu consultar el calendari de totes les activitats aquí

Ja teniu penjada al web la primera activitat

Web de l'Ajuntament de Santa Perpètua
Pàgina optimitzada per a Explorer 6.0 o superior
©2013
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Tots els drets reservats
Regidoria d'educació: 93 560 01 03