El Consell Infantil Municipal és un òrgan consultiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda format per infants de 10 a 12 anys que estudiem a les escoles del municipi.

La nostra funció és aportar el punt de vista dels infants sobre els temes que ens afecten.

Les escoles que participem en aquest projecte són:

Escola Bernat de Mogoda
Escola La Florida
Escola Santa Perpètua
Escola Santiga
Col·legi Sagrada Família
Escola Tabor


 
 
           

L'escola és més que un edifici, més que els pupitres, que els llibres, els ordinadors o el pati... L'escola és un dels espais principals en la vida dels nens i les nenes (i de les mestres, és clar!), és un lloc de trobada amb els amics, però, sobre tot, és un lloc dedicat a l'aprenentatge, el camí que ens allunya de la ignorància.

Aquest curs, el Consell Infantil Municipal vol reflexionar i aportar propostes per millorar l'escola com a espai d'aprenentatge i de convivència i, per aconseguir-ho, us proposem tres activitats per fer-les a classe, amb els companys i companyes.

Les idees i propostes que tingueu seran aportades pel representant de cada grup en el Consell Infantil Municipal i, al mes de març, les farem arribar a l'Alcaldessa, als regidors i regidores, als directors, directores i mestres de les escoles i, en general, a tothom, mitjançant la web del Consell.

 

 

L'exposició de fotografies de l'activitat 3 pot ser visitada el 10 de març de 10 a 13 h i del 13 al 21 de març, els dilluns i els divendres de 19 a 20 h i els dimecres de 17 a 20 h, a l'equipament juvenil LA PROMOTORA (C/Pau Picasso 26 de Sta. Perpètua). Si les escoles voleu visitar l'exposició podeu posar-vos en contacte amb Teresa Fontbona del servei d'educació (Tel. 935600103 ext. 3)

La propera trobada del consell es farà a l'espai 2 de la Biblioteca (entrant a mà dreta) el dia 13 de març.

Hem fet alguns canvis en el calendari per a qu tingueu ms temps per fer la tercera activitat

Algunes fotos de la primera trobada del consell.

28 avis i àvies participaran en l'activitat 2 i ens explicaran com era l'escola a la que van anar. Moltes gràcies avis, sense vosaltres no podríem fer aquesta activitat!! Voleu veure algunes fotos de la trobada que vam fer els dinamitzadors amb ells?

Ja està publicada la fitxa de l'activitat 2!

Ja està publicada la primera part de la segona activitat: necessitem que avis i àvies vinguin a l'escola a explicar-nos com era la seva escola!

24 de gener: primera trobada dels representants en el Consell Infantil Municipal. A les 17:15 h, a l'espai 3 de la biblioteca.

9 de gener: publicació de la primera activitat.

Web de l'Ajuntament de Santa Perpètua
Pàgina optimitzada per a Explorer 6.0 o superior
©2011
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Tots els drets reservats
Regidoria d'educació: 93 560 01 03 Ext. 3