Activitat 4: Com podem participar en els mitjans de comunicació?

Resum de l'entrevista als peridistes locals de Santa Perpètua

 

Aquí teniu la darrera activitat d'aquest curs del Consell Infantil Municipal.

Aquesta activitat us permetrà conèixer de primera mà com funcionen la ràdio municipal i la premsa local i fer preguntes als professionals dels mitjans de Santa Perpètua.

 

Abans de començarů

Cal que trieu, entre els representants del Consell de la vostra escola, una nen o nena que us representi al debat amb periodistes que tindrà lloc a la ràdio de Sant Perpètua el dimecres 13 d'abril de 10 a 12 del matí.

 

Primera part: abans del debat

Es tracta d'elaborar preguntes per fer als periodistes el dia del debat. Per fer-ho, podeu utilitzar les conclusions de les activitats anteriors.

Què us agradaria conèixer dels mitjans?

Per exemple, sobre el seu funcionament: com es trien les noticies?; qui hi treballa i què fan?, etc

O sobre la forma de posar en marxa algunes de les propostes que heu fet des de les escoles: seria possible fer un programa de ràdio d'humor? i un diari per nens i nenes?

Un cop elaborat el llistat de preguntes, ordeneu-les o puntueu-les de manera que puguem saber quines son les més importants i interessants per vosaltres.

A la sessió del Consell d'Infants del dia 7 d'abril triarem les preguntes per fer al debat i tindrem en compte aquelles preguntes que més interessen a cada escola.

 

Segona part: després del debat

Un cop fet el debat, els representant del Consell us explicaran com ha anat i prepararem un document de resum perquè el tingueu tots i totes.

 

Per qualsevol dubte o suggeriment podeu fer-nos arribar un correu a l'adreça georgina@itinere.info

Bona feina!

 

 
 
Pàgina optimitzada per a Explorer 6.0 o superior
©2010
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Tots els drets reservats
Regidoria d'educació: 93 5743234