El Consell Infantil Municipal és un òrgan consultiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda format per infants de 10 a 12 anys que estudiem a les escoles del municipi.

La nostra funció és aportar el punt de vista dels infants sobre els temes que ens afecten.

Les escoles que participem en aquest projecte són:

Escola Bernat de Mogoda
Escola La Florida
Escola Santa Perpètua
Escola Santiga
Escola Sagrada Família
Escola Tabor


 
 
           
 

Propostes del Consell Infantil per al Pla Estratètic Sta. Perpètua 2025

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa l'elaboració del Pla EstratègiC Santa Perpètua de Mogoda 2025.

Aquest Pla (el PEC) vol recollir les opinions de totes les persones que vivim a Santa Perpètua per definir com volem que sigui el nostre municipi en el futur.

El PEC afecta tothom, però, molt especialment els infants, perquè a partir d'ell és decidrà com serà la Sta. Perpètua on us fareu adults. Mentre es desenvolupa aquest Pla, en els 15 anys que està previst que duri, la majoria de vosaltres començareu a treballar, alguns buscareu pis per viure pel vostre compte i, com sempre, aprofitareu totes les oportunitats que Santa Perpètua us ofereixi per gaudir i pasar-ho bé.

Per això és molt important que les vostres propostes siguin incorporades al Pla, perquè Santa Perpètua sigui com a vosaltres us agradaria.

Enllaç a la web del PEC 2025

Document de propostes dels infants per al Pla EstratègiC Sta. Perpètua de Mogoda 2025

Calendari d'activitats

Resultats de l'enquesta

Carta de presentació del Consell Infantil per a les famílies

Dimecres, 16 de desembre: primera trobada dels representans del Consell Infantil, a les 17:30 h a l'Ajuntament.

Divendres, 4 de desembre: finalitza el termini per comunicar a la Regidoria d'educació el nom dels 2 representants de cada grup classe. Podeu fer-ho trucant al 93 574 32 24 i demanant per la Teresa Fontbona.

Dilluns, 30 de novembre: Comença la primera activitat del Consell Infantil. Teniu temps per fer-la fins el 14 de desembre.

Dimarts, 24 de novembre: Presentació del llibre "La participació dels infants a la ciutat des del Consell d'Infants" d'Ana M. Novella. A les 16 h, a la sala d'actes de Palau de Mar (pl. Pau Vila, 1, Barcelona).

Divendres, 20 de novembre: Dia Internacional de la Infància. Enguany se compleix el 20è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.
www.dretsinfant.cat

Dimecres, 18 de novembre: presentació del projecte del Consell Infantil Municipals als equips de mestres de les escoles.
[+informació]

Web de l'Ajuntament de Santa Perpètua

Amb Mozilla Fire-fox es veu millor
©2009
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Tots els drets reservats
Regidoria d'educació: 93 5743234